ИЗДВОЈЕНОНовости

ДАН РС ПРОСЛАВИТИ ДОСТОЈАНСТВЕНО

Из Министарства унутрашњих послова Републике Српске позвали су грађане да 9. јануар – Дан Републике прославе достојанствено и у миру, као и да дођу у Бањалуку на свечано обиљежавање овог празника.

– МУП Српске предузима појачане мјере ради одржавања повољног стања безбједности у предстојећем периоду – саопштено је из овог министарства.

Грађанима који буду жељели да прате свечани дефиле савјетује се да поштују наредбе полицијских службеника на терену и да не носе пиротехничка средства и остале опасне предмете.

Из МУП-а грађанима савјетују и да, због лакшег кретања и избјегавања стварања гужве, не носе руксаке и торбе и да код себе имају неки идентификациони документ.

Дан Републике, у Српској је нерадни дан, а у Дервенти ће бити обиљежен поменом погинулим и умрлим борцима Војске РС испред Централног спомен-обиљежја, те свечаним пријемом у Центру за културу.

Related posts

Предсједник РС за Стару
цркву донирао 100.000 КМ

Derventski List

УЛИЦАМА ВРАЋЕН СЈАЈ ПОСЛИЈЕ ЗИМСКЕ СЕЗОНЕ

admin

Дио града сутра
без струје

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još