Eкономија

ДВА МИЛИОНА КМ ПОДРШКЕ ПРИВРЕДНИМ ИНВЕСТИЦИЈАМА

Министарство привреде и предузетништва РС објавило је јавни позив за додјелу средстава привредним субјектима за подршку инвестиционим пројектима у условима пословања изазваних пандемијом вируса корона, а укупно ће бити додијељена два милиона марака.

Средства се додјељују кроз два програма и то за привредне субјекте који су у 2019. години остварили пословне приходе до три милиона марака и запошљавају од пет до 50 радника и који учествују са пројектом чија финансијска вриједност износи најмање 50.000 КМ, те програм за привредне субјекте који су у 2019. години остварили пословне приходе веће од три милиона марака и запошљавају више од 50 радника и који учествују са пројектом чија финансијска вриједност износи најмање 100.000 КМ.

Привредни субјект може се пријавити само на један од ова два програма, а укупно расположива средства се утврђују и додјељују у једнаким износима по програмима.

Јавни позив остаје отворен идућих 15 дана, а сви обрасци за попуњавање могу се преузети на интернет страници Министарства привреде и предузетништва РС.

Related posts

ПРОЦЕДУРАЛНЕ ГРЕШКЕ ОДГОДИЛЕ СТЕЧАЈ У „УНИСУ“

admin

„Фрукта трејд“ откупио вишемилионска потраживања у „Унису“

admin

ИТАЛИЈАНИ НА КОРАК ДО ОТВАРАЊА ФАБРИКЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još