Друштво

Дводневни божићни базар за маленог Михајла

Коло српских сестара „Царица Милица“ уочи Божића, односно 5. и 6. јануара 2021. године, организује дводневни божићни базар за маленог суграђанина Михајла Радановића.

Малени Михајло болује од  спиналне мишићне атрофије, а у циљу помоћи његовој породици, новогодишње базаре најавили су Основна школа „19. април“ и вртић „Трол“.

– Новогодишњи базар Кола српских сестара одржаће се испред Саборног храма Успења Пресвете Богородице и храма Преображења Господњег у Новом насељу. Наше чланице ће за ту прилику припремити већи дио трпезе за Божић и понудити нашим суграђанима који ће на тај начин моћи себи да обезбиједе бадњак, пшеницу, димљени сир, колаче, а при томе учинити добро дјело. Уз то, за предузећа имамо могућност припреме кетеринга, односно празничне закуске – казали су из Кола.

Додали су да ће црква даровати 500 марака.

– Надамо се да ћемо сви заједно направити велики искорак за подршку породици Радановић. Жеља нам је да пружимо подршку породици малог Михајла како бисмо им олакшали свакодневицу и поручили им да нису сами у својој борби, али и уљепшали празничне дане који су пред нама – навели су из Кола.

Related posts

Забрањен увоз краставаца из Албаније

admin

МОГУЋА ДОДАТНА ПОМОЋ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ

admin

Туберкулоза и даље
озбиљан здравствени изазов

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još