ИЗДВОЈЕНОСпорт

Дервента данас центар мото – кроса (ФОТО)

На Мото – крос излетишту у Дервенти данас се одржава прва мото – крос трка у овој години, чиме је и званично отворен Шампионат БиХ у том спорту.
Дервента је, као домаћин прве трке у сезони, окупила 48 такмичара из БиХ, Србије, Хрватске, Словеније, Аустрије и Њемачке, а киша која је јуче наквасила терен није покварила висок ниво организације трке.
Први човјек дервенрског Мото – крос клуба Мирослав Милојевић Мирон рекао је да је број такмичара већи него претходних година.
– Максимално смо се потрудили да припремимо све што треба да трка прође у најбољем реду. Иако нас је киша мало омела, на крају ће све бити како треба – рекао је Милојевић.
Организацију овог спортског догађаја подржала је и Градска управа, а градоначелник Милорад Симић изразио је задовољство што Дервента окупља и заљубљенике у мото – крос.
– Ово је трећи пут да се у Дервенти одржава званична трка у овој дисциплини и захваљујући заљубљеницима у овај спорт за кратко вријеме стигли смо до тога да првенство БиХ буде отворено управо овдје. Задовољство је да овдје има кросера из више земаља Европе и иако нисмо навикли на овакве манифестације лијепо је што је велики број наших суграђана дошао да подржи ову трку – рекао је Симић.
Трке ће на стази трајати до 16.30 часова, када би требало да буде проглашен побједник.

Related posts

УКРИНА ДАНАС – ФОТОГРАФИЈЕ ЧИТАЛАЦА

admin

ВАТРОГАСНА ЈЕДИНИЦА БОГАТИЈА ЗА НОВО ВОЗИЛО

admin

Каратисти „Киме“ у Броду
заслужили 14 медаља

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još