Друштво

Дервента домаћин „Полицијаде“

Поводом Дана полиције у Дервенти се данас одржава „Полицијада“, однисно спортске игре полицијских радника са подручја које покрива Полицијска управа Добој, у оквиру које 11 екипа одмјерава снаге у малом фудбалу и стоном тенису.

Спортски дан започео је постројавањем екипа које су минутом ћутања одале почаст колеги Раденку Башићу, начелнику Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Приједор који је мучки убијен прије неколико дана.

Добродошлицу екипама пожелио је командир Полицијске станице Дервента Миломир Балатуновић, који је уз честитке поводом Дана полиције, колегама пожелио успјешно такмичење, а игре је отворио начелник Полицијске управе Добој Слободан Радинковић.

– Прије свега желим да вам честитам Дан полиције поводом којег смо се окупили данас на заједничком турниру. Као што знате, у протекле двије године нисмо одржавали „Полицијаду“ због пандемије, а сада су се стекли услови да наш дан прославимо како смо и навикли. Желим вам свима доста спортског успјеха и да нам дан прође у фер плеју и добром дружењу – рекао је Радинковић.

На такмичењу учествују екипе из Дервенте, Добоја, Брода, Модриче, Теслића, Пелагићева, Станара и Озрена, а послије уручења пехара и диплома, дружење полицијских службеника ће бити настављено у мотелу „Двор“.

Related posts

ПОЧЕО СЕМИНАР О ОДВИКАВАЊУ ОД ПУШЕЊА

admin

Боравак у ризници знања отворио нове видике

admin

Освојили највише диплома и пласман на републичко такмичење

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još