ИЗДВОЈЕНОНовости

ДЕРВЕНТА СПРЕМНА ЗА ДОЧЕК ДЈЕЦЕ С КОСОВА И МЕТОХИЈЕ

У Дервенту 16. јуна стиже 50 основаца са Косова и Метохије, а припреме за њихов дочек су завршене, поручено је то данас на састанку одбора за организацију њиховог боравка у нашем граду.

Дјеца ће током седам дана боравка у Дервенти бити распоређена у породицама ученика основних школа „Никола Тесла“ и „19. април“.

На састанку су усаглашене активности током боравка гостију у нашем граду, међу којима је пријем који за малишане организује начелник општине, те присуство данима ученичких постигнућа двије основне школе. Гости ће се упознати и са туристичким знаменитостима нашег града, те ће за њих бити организован излет.

Како би њихов боравак у Дервенти био што угоднији, домаћини су одлучили да два дана имају слободне активности, што ће засигурно искористити да се боље упознају и спријатеље са породицама које су их угостиле.

Дервента је једна од 18 општина које ове године учествују у пројекту „Спојимо дјецу с Косова и Метохије и Републике Српске“, који осму годину заредом организује Одбор за помоћ Србима Космета.

Related posts

СКУПШТИНА 8. ОКТОБРА О РАСПОДЈЕЛИ СУФИЦИТА И РЕБАЛАНСУ БУЏЕТА

admin

СНСД ПРЕДЛОЖИО СИМИЋА ЗА НОВИ МАНДАТ

admin

„МАЛА ОЛИМПИЈАДА“ ПРАЗНИК ДРУЖЕЊА И СПОРТА (ФОТО)

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još