Спорт

Дервента средином јула
дочекује 3×3 караван

Један од два турнира М:тс 3×3 баскет лиге биће одигран у Дервенти и то 14. и 15. јула, а званични календар тамичења броји десет турнира.

Прво име организације и предсједник Управног одбора Никола Нединић каже да је баскет „три на три“ освојио свијет и тренутно важи за најбрже растући спорт на планети, а представници Србије су по медаљама на великим такмичењима најуспјешнији на свијету.

– Управо нам је то мотив да подигнемо квалитет 3×3 баскета у Републици Српској и БиХ – рекао је Нединић који је и двоструки шампион Републике Српске у 3×3 баскету и шампион БиХ.

Генерални секретар 3×3 баскет организације, која је организатор и партнер у овом пројекту на подручју Републике Српске и БиХ, Александар Богосавац наводи да је велика част бити дио ове спортске смотре.

– Велика нам је част и огромну захвалност дугујемо Петру Хранисављевићу, који је главни организатор М:тс 3×3 баскет лиге што је препознао наше идеје и тако омогућио да наша организација буде ексклузивни партнер у овом јединственом пројекту на нашим просторима – рекао је Богосавац.

Побједници турнира обезбијеђују наступ на завршници лиге у Србији, а турнир ће бити емитован на ТВ каналу „Арена спорт“.

Related posts

Прва лига и даље недосањани сан

admin

Тријумф са 50 кошева разлике

admin

Качмарек слави, Калаби црвена мајица

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još