ИЗДВОЈЕНО

ДЕРВЕНТИ ПРИЗНАЊЕ „КАПЕТАН М. АНАСТАСИЈЕВИЋ“

Општина Дервента и начелник Милорад Симић, добитници су овогодишњег признања „Капетан Миша Анастасијевић“, у категорији најбоља локална самоуправа у Републици Српској, а статуете ће лауреатима бити додијељене сутра у Народом позоришту РС у Бањалуци.

Престижна признања најбољима у РС, у областима стваралаштва, друштвеног ангажмана и пословања, додјељују „Медиа Инвент“ из Новог Сада, те Универзитети у Бањалуци и Новом Саду, уз подршку Привредне коморе Републике Српске.

Овогодишње признање за личност године одлази у руке  предсједнице РС Жељке Цвијановић, док је директор  Завода „Орао“ АД Бијељина добитник признања за животно дјело.

Међу лауреатима су, између осталих, генерални директор Универзитетског клиничког центра Републике Српске проф. др Владо Ђајић и то за савремени концепт здравства у Српској, а предсједник компаније „Антуновић“ Томислав Антуновић, проглашен је за најбољег партнера у региону.

Поред признања за најбољу локалну управу, у Дервенту одлази и признање за најбољи породични бизнис, које ће бити додијељено самосталној занатској радни „Дадо“, чији је власник Дражен Буркановић, док је предузеће „Техпро ЦНЦ“ награђено за развој нових технологија.

Пројекат „Пут ка врху“, у оквиру којег се додјељују признања „Капетан Миша Анастасијевић“ већ 18 година се реализује у Србији, а од 2016. године и у Републици Српској, у оквиру специјалних веза Србије и РС.

Капетан Миша Анастасијевић био је најпознатији добротвор Београдског универзитета.

Related posts

Скупштина града 14. децембра о буџету за 2022. годину

admin

„Женско срце у шињелу“ прича о исконској храбрости

admin

Аплицирање за средства из мађарског фонда до 15. октобра

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još