Избори

ДЕРВЕНТСКИ ДНС ОСТАЈЕ УЗ СНСД

Општински одбор ДНС-а Дервента подржавa Милорада Симића као кандидата за начелника општине Дервента на локалним изборима, те остаје дио коалиције са СНСД-ом у Дервенти.

Одлучило је то Предсједништво странке у Дервенти након што је иступањем ДНС-а из коалиције са СНСД на републичком нивоу тражено од општинских одбора да се изјасне како ће даље наставити свој рад у локалним заједницама.
– Цијенећи да је ДНС већ дуги низ година у коалицији на локалном нивоу са СНСД и да заједно чине скупштинску већину која јако добро функционише на добробит прије свега грађана општине Дервента и творећи једну добру и успјешну политику чији резултати су видљиви свакодневно кроз развој и бољи пословни и животни амбијент, те и сама чињеница да већ од раније имамо потписан Споразум о подржавању кандидата СНСД за начелника општине Предједништво општинског одбора је донијело такву одлуку – саопштено је из дервентског ДНС-а.

Related posts

СП ПОЧЕЛА ИЗБОРНУ КАМПАЊУ У ДЕРВЕНТИ

admin

ШАРОВИЋ: КОВАЧЕВИЋ МОЖЕ ДА ДОНЕСЕ ПРОМЈЕНЕ

admin

УПУТСТВО ЗА БИРАЧЕ У ИЗОЛАЦИЈИ И ПОЗИТИВНЕ НА КОВИД

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još