Новости

Дервентски лист израстао у
незаобилазно обиљежје Дервенте

– Дервентски лист дефинитивно има своје мјесто у Дервенти, и то врло значајно, и игра врло важну улогу у животу свог града. Да није тако, не би данас ни славили овако значајан јубилеј којим не могу да се похвале ни много веће средине.

Успјех једне средине мјери се, између осталог, и по садржајности јавног живота, односно и по развијености дјелатности које оплемењују наш свакодневни живот. Дервентски лист свакако спада у ред институција у Дервенти које, не само доприносе шароликости, него испуњавају тај дио живота Дервенћана. Наравно, информисање је један од важних сегмената свакодневног живота и наше новине добрим дијелом испуњавају ту своју улогу.

Међутим, врло важна улога коју Дервентски лист у Дервенти има, јесте улога хроничара, поузданог хроничара свега што се у Дервенти догађа.

Дервентски лист је израстао у једно од незаобилазних обиљежја Дервенте, постао је, уз наравно и друга обиљежја, нешто по чему се Дервента препознаје.

Јавном предузећу „Дервентски лист и Радио Дервента“, свим запосленим, а посебно редакцији, као и свима нама у Дервенти, честитам овако значајан јубилеј уз жељу да неке будуће генерације славе још веће јубилеје – истакао је градоначелник Дервенте Милорад Симић поводом 110 година Дервентског листа.

Related posts

Осињани прослављају славу села и цркве Светог Пантелејмона

admin

Укрина у кориту, службе
прате стање на терену (ФОТО)

Derventski List

ЂАЦИ СЕ НА ВРИЈЕМЕ СПРЕМАЈУ ЗА ШКОЛУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još