Друштво

„Дервентско срце“ доноси низ манифестација

„Дервентско срце“, манифестација коју већ дужи низ година организује Интернационални мултирелигијски и интеркултурну центар „Заједно“, почиње данас и до суботе, 30. јула обогатиће културну сцену града великим бројем разноврсних активности.

Манифестација ће почети изложбом ликовних радова Златка Олујића вечерас у Народној библиотеци „Бранко Радичевић“, а сутра је планирано „Вече са Резаком Хукановићем“, рецитатором и писцем, те промоција књиге „Моји сусрети и дружења са познатим“.

Дан отворених врата ИМИЦ-а у просторијама удружења најављен је за 28. јул, а 29. јула у Центру за културу прдвиђена је изложба „Вијек и по љубави“ посвећена 150. годишњици дјеловања Сестара милосрдница у Дервенти. Манифестација ће бити завршена 30. јула додјелом признања „Дервентско срце 2022“, а истог дана биће уприличен и сусрет генерације која обиљежава 60 година од завршетка Гимназије „Владо Шупут“.

Related posts

Истакнути и
похваљени успјеси ђака

Derventski List

Плес и позитивна енергија испунили град

admin

Родољубиви стихови представљени у Дервенти

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još