Друштво

„ДЕРВЕНТСКО СРЦЕ“ ОД 22. ДО 27. ЈУЛА

У оквиру традиционалне манифестације „Дервентско срце 2019“, коју организује Интернационални мултирелигијски и интеркултурни центар „Заједно“, и ове године припремљен је богат и разноврстан програм, а додјела „Дервентског срца“ биће уприличена у суботу, 27. јула, у Центру за културу у 11 часова.

Манифестација почиње у понедјељак, 22. јула, у Народној библиотеци „Бранко Радичевић“ са почетком у 19 часова, када ће бити отворена изложба фотографија под називом „110 година Текстилне индустрије у Дервенти“, док ће у уторак, 23. јула, у „Напретковом“ дому у 19 часова бити одржано вече поезије „Дервента срцем опјевана“.

Манифестацију ће употпунити музичко вече „Енвер и пријатељи“, у којем ће публика имати прилику да ужива у сриједу, 24. јула, у Центру за културу од 19 часова. Након тога, у четвртак, 25. јула, у „Напретковом дому“ са почетком у 19 часова услиједиће ликовна изложба дервентских сликара.

Промоција књиге „Колијевка наших снова“ Милице и Фадила Пелесића заказана је за петак, 26. јула, у Центру за у 19 часова.

Related posts

Дијабетес болест која узима маха

admin

„МРЕЖА НЕТВОРК“ ДОНИРАЛА ДВА БЕСКОНТАКТНА ТОПЛОМЈЕРА

admin

Доступно још 50 доза вакцине против грипа

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još