Спорт

ДЕРВЕНЋАНИ ВЕОМА УСПЈЕШНИ НА „ШОТОКАН КУПУ“ У ЗЕНИЦИ

Такмичари Карате клуба „Дервента“ доминирали су протекле недјеље на „Шотокан опен купу“ у Зеници, те су у конкуренцији од 120 такмичара и десет клубова, у укупном поретку заузели треће мјесто, а медаље нису изостале ни у појединачној и екипној конкуренцији.

У категорији појединачних ката, златом су се окитили Јована Прерадовић и Давид Дринић, док су сребро заслужили Милка Репија, Драгана Бабић, Слободанка Секулић, Дејан Дукић, Тамара Добрић, Андреја Маркуљевић и Сергеј Николић.

Бронзану медаљу успјели су да изборе Катарина Вуковић, Јелена Прерадовић, Ангелина Тепић, Анђела Вујичић, Ђорђе Видић, Жељана Рабљеновић, Лана Николић и Кристијан Павловић.

Такмичари  које су своје вјештине показали у категорији екипних ката такође су освојили прегршт медаља. Екипа коју су чинили Жељана Рабљеновић, Слободанка Секулић и Милка Репија окитила се златом, а за нијансу слабије уиграни тимови су били у саставу Анђела Вујичић, Ђорђе Видић и Давид Дринић и тим који су чинили Жељана Рабљеновић, Слободанка Секулић и Давид Дринић који су заслужили сребрне медаље. Бронзу је освојила екипа у саставу Деја Дукић, Лана Николић и Давид Дринић.

Related posts

СПАС ЗА „ТЕКСТИЛАЦ“ СТИГАО У СУДИЈСКОЈ НАДОКНАДИ

admin

ПОВРАТАК МОТО -ТРКА У ВЕЛИКОМ СТИЛУ

admin

„Дервента“ пружила достојан отпор премијерлигашу

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još