Хроника

Дервенћанка са туђег рачуна подигла 1.000 КМ

Дервенћанка И.Б. која је тренутно запослена у Добоју идентификована је као особа која је послије проналаска изгубљеног новчаника у Добоју, са рачуна Ј.Р. из Станара, на банкомату подигла 1.000 марака.

Како је саопштено из Полицијске управе Добој, над Дервенћанком је извршена криминалистичка обрада и против ње ће Окружном јавном тужилаштву Добој бити достављен извјештај о извршеним кривичним дјелима „утаја“ и „крађа“.

  • Полицијска управа Добој  се захваљује грађанима за сарадњу приликом  проналаска овог лица, и то истог дана послије објављене фотографије у средствима јавног информисања. За ово лице постоји основ сумње да је  31. јула ове године, у Улици Цара Душана у Добоју, пронашло новчаник у којем се, поред осталог, налазила банковна картица на име оштећеног и пин код картице, након чега је истог дана користећи банковну картицу, са рачуна подигнут износ од 1.000 КМ – навели су из ове управе.

Related posts

Почела кампања „Стоп просјачењу“

admin

ПОД УТИЦАЈЕМ АЛКОХОЛА ОШТЕТИО ПАРКИРАНА ВОЗИЛА

admin

Малољетни Добојлија продавао лажни новац

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još