Конкурси

Дом здравља продаје косилицу

ЈЗУ ДОМ ЗДРАВЉА ДЕРВЕНТА

Улица Стевана Немање бб, 74 400 Дервента

На основу одлуке Управног одбора ЈЗУ Дома здравља Дервента бр. 442-УО/23 од 27. фебруара 2023. године Дом здравља Дервента расписује

ЈАВНУ ЛИЦИТАЦИЈУ

за продају косилице

I

Предмет:

Продаја косилице – трактор косилица путем јавне лицитације са сљедећим карактеристикама:

Партнер П 115, бензин, 8,6 kw/мин

Серијски број: 020697Б001964

Тежина: 205 кг

Почетна лицитациона цијена износи: 500 КМ.

II

Цијена

Почетна цијена косилице – трактор косилице износи 500 КМ. Почетни лицитациони помак износи 50 КМ.

III

Право учешћа

Право учешћа у лицитацији имају правна и физичка лица која прије истека рока за лицитацију уплате кауцију у износу од десет одсто почетне продајне цијене на жиро – рачун ЈЗУ Дома здравља Дервента број: 555-30000469221-63, град Дервента, ЈЗУ Дом здравља Дервента, са назнаком: Кауција за учешће на лицитацији продаје косилице – трактор косилице, односно извршити готовинску уплату на благајни ЈЗУ Дома здравља Дервента, адреса Улица Стевана Немање бб. Рок важења понуде је 30 дана од дана одржане лицитације. ЈЗУ Дом здравља Дервента задржава право враћања кауције најкасније до истека рока важења понуде.

IV

Преглед предмета продаје

Косилица која је предмет продаје може се прегледати у просторијама техничке службе ЈЗУ Дом здравља Дервента, Улица Стевана Немање бб, сваким радним даном и то од дана објављивања огласа о лицитацији до23. марта 2023. године у времену од осам до 12 часова, телефон број: 053/331-023. Косилица која је предмет продаје продаје се у виђеном стању и накнадне рекламације се неће уважити.

V

Вријеме и мјесто одржавања лицитације

Усмена јавна лицитација биће одржана 23. марта 2023. године у 13 часова у просторијама управе ЈЗУ Дом здравља Дервента, улица Стевана Немање бб.

VI

Обавезе купца

Купац је дужан да уплати излицитирани износ у корист ЈЗУ Дома здравља Дервента на жиро рачун број: 555-30000469221-63, град Дервента, ЈЗУ Дом здравља Дервента у року од осам дана од дана обавјештења.

У цијену ће бити урачунат износ уплаћене кауције од десет одсто. Предмет продаје се преузима у року од три дана од дана уплате цијене. Ако купац одустане од куповине након што је његова понуда прихваћена или уколико послије закључења уговора купац одустане од његове реализације, уплаћена кауција од десет одсто му неће бити враћена, а ЈЗУ Дом здравља Дервента задржава право да додијели уговор првом сљедећем понуђачу са ранг – листе понуђача.

VII

Додатне информације

О резултатима лицитације сви понуђачи ће бити благовремено обавјештени. Учесницима у лицитацији чије понуде не буду прихваћене уплаћена кауција од десет одсто ће бити враћена најкасније до истека рока важења понуде. Текст овог јавног огласа заинтересована лица могу преузети на протоколу ЈЗУ Дома здравља Дервента.

Број: 515/23

Датум: 7. март 2023. године

ЈЗУ Дом здравља Дервента                                                                                                                                                                        

Related posts

Конкурс – службеници

admin

ПРАВИЛНИК О ПОДСТИЦАЈИМА У ПОЉОПРИВРЕДИ

admin

КОНКУРС ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još