Друштво

Дружење и пакетићи обрадовали најмлађе

Актив жена СНСД-а, у сарадњи са Активом младих социјадемократа Дервенте, организовали су новогодишњу приредбу на којој су дјеци чланова странке, уз дружење са Дједа Мразом, подијељени пакетићи.

Предсједница Актива жена Весна Шаин објаснила да је ово први пут да се организује оваква манифестација и да је ово један од начина провођења пронаталитетне политике.
– Акценат смо ставили на вишечлане породице и ово је само једна у низу акција које проводимо, а које су одраз подршке странке својим члановима – казала је Шаинова, те додала да су дјеца најважнији сегмент нашег друштва.
Такође, захвалила се за финансијску подршку за организовање манифестације Градском одбору странке.
Предсједница Актива младих социјалдемократа Маја Пјерановић истакла је да је вечерас из Центра за културу послата најљепша слика нашег града.
– Жао ми је што нисмо могли сву дјецу из нашег града вечерас да обрадујемо пакетићем, али оволики број дјеце на једном мјесту нам говори да Дервента има будућност. Вечерас нисмо слали никакву политичку поруку, али дјеца су нама дала поруку и обавезу да сви скупа радимо и дјелујемо заједно за њихову бољу и безбрижнију будућност – истакла је Пјерановићева која је и одборница у локалном парламенту.
Подјели пакетића присуствовао је и предсједник Градског одбора СНСД-а Игор Жунић, као и почасни предсједник, градоначелник Милорад Симић који су поздравили присутне уз најљепше жеље за предстојеће новогодишње и божићне празнике, те истакли да су дјеца будућност Дервенте.

Укупно је подијељене 165 пакетића.

Related posts

Дервенћанин Милан Богдан
међу најбољим кадетима

Derventski List

„Врапчићи“ уљепшали
почетак школске године

Derventski List

Омладинска банка
тражи нове чланове

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još