ИЗДВОЈЕНОНовости

„ДУАЛ“ ДО КРАЈА ЈУНА У ДОБОЈСКОЈ РЕГИЈИ

Брзина кретања возила на путевима који су у оперативној надлежности Полицијске управе Добој, од 4. до 30. јуна биће контролисана помоћу радарског система „дуал“.

Овај систем радарске контроле подразумијева евидентирање брзине без заустављања возила и присуства полицијских службеника.

Уређај истовремено региструје више возила у прекршају у обје саобраћајне траке и омогућава контролу различитих ограничења за различите категорије возила, а посједује и меморију на коју полицијски службеник не може да утиче, чиме се елиминише могућност корупције.

– Полицијска управа Добој апелује на возаче моторних возила да приликом учествовања у саобраћају поштују саобраћајна правила и прописе, нарочито она која се односе на ограничења брзине кретања возила, те да не започињу вожњу и не управљају возилом под дејством алкохола – саопштено је из Полицијске управе Добој.

Related posts

НИЗ МАНИФЕСТАЦИЈА У ЧАСТ СВЕТОМ САВИ

admin

ПОЧИЊЕ ПРИЈЕМ ЗАХТЈЕВА ЗА ПОМОЋ ЗА МАЈ

admin

Петар Божовић увеличао
Преображењско вече

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još