ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ДЈЕД МРАЗ ОБРАДОВАО „ТРОЛОВЦЕ“

Свечаност поводом новогодишњих празника развеселила је малишане и запослене у Дјечијем обданишту „Трол“, а посебно су били обрадовани посјетом Дједа Мраза и представом Бобана Фазонка.

Славље не би било потпуно без новогодишњих пакетића, које је и ове године за свих 147 „троловаца“ и 40 дјеце чији родитељи су запослени у локалној администрацији, обезбиједио начелник општине Милорад Симић.

Честитајући празнике малишанима и њиховим породицама, директорица вртића Гордана Симић истакла је да та установа у 2019. годину улази са бројним плановима.

– У нову годину улазимо са лијепим стварима и догађајима, међу којима се издваја проширење вртића, које ће обезбиједити мјесто за још 80 малишана. То нам је посебно драго, а за нас је веома велико и значајно, јер ће уз смјештање великог броја дјеце, бити запослено неколико радника – истакла је Симићева захваливши се за поклоне за малишане.

Related posts

Туберкулоза и даље
озбиљан здравствени изазов

Derventski List

Дервента дио истраживања за пројекат „Снага локалног“

admin

Разним жанровима музике очарали кориснике „Будућности“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još