ИЗДВОЈЕНОНовости

ЖЕНЕ ВАЖНА КАРИКА У ЖИВОТУ ДЕРВЕНТЕ

Традиционални осмомартовски пријем уприличен је вечерас у Центру за културу, а организације се прихватило и ове године Удружење жена „Дервента“ и актив жена СНСД-а уз покровитељство начелника општине Милорада Симића.
Честитке дамама је упутила предсједница Удружења жена Јованка Поповић и искористила прилику да наговијести да је да је мисија овог Удружења једнаке могућности и за мушкарце и за жене.
-Корак по корак, за 15 година колико постојимо, доста тога смо постигле, а сада смо фокусиране на економско оснаживање жена и борбу против насиља – казала је она и додала да су у току креативне радионице ткања, веза и декупажа.
Све даме је дочекао начелник општине Милорад Симић, свака од њих је добила ружу на поклон као мали знак пажње.

– Али оно важније од сваке руже и честитке јесте поштовање које свака од њих заслужује. Искористио бих прилику да свим припадницама љепшег пола, које вечерас нису присутне, честитам овај празник, али и да се захвалим свима који су дошли да обиљежимо и ове године 8. март. Јер, не смијемо заборавити да све поре друштвеног живота носе жене – додао је Симић.

АНТР
У центру за културу окупило се око 250 припадница љепшег пола. Својим присуством поштовање женама су указали и предсједник Скупштине Општине Маријан Кљајић, замјеник начелника Синиша Јефтић и многи други.

Related posts

РАСПОРЕЂЕН СУФИЦИТ ИЗ ПРОШЛЕ ГОДИНЕ

admin

Саопштење редакције
Дервентског листа

Derventski List

ПОЛИЦАЈАЦ ВАН ДУЖНОСТИ СПРИЈЕЧИО ЖЕНУ ДА СКОЧИ СА МОСТА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još