Спорт

ЖЕТВА МЕДАЉА У СРПЦУ

Чланови дервентског Карате клуба из Српца, гдје је одржан турнир на коме је наступило више од стотину такмичара, вратили су се са прегршт освојених признања. У генералном пласману освојили су друго мјесто, чланица клуба Јелена Илић проглашена је за најбољу такмичарку у сениорској конкуренцији, а признања за свој рад добили су и тренери Милорад Радуловић и Саша Видић.

У појединачним катама прва мјеста освојили су Анђела Вујичић, Владимир Михајловић, Селина Грубе, Лејла Мерџановић, Милан Богдан, Јелена Илић и Андреја Маркуљевић, други су били Катарина Ђујић, Теодора Ђураш, Вук Пећић, Милош Ђујић, Славен Топаловић, Софија Тодоровић, Моника Митровић, Давид Ђекић, Марко Ратковац, Даријо Винчић, Дејан Врањеш и Марија Тепић, а трећи Лука Пећић, Лана Милинковић, Дејан Дукић, Лана Николић, Стефан Деспотовић, Марија Мартић, Тамара Добрић, Сергеј Николић, Немања Видић, Александар Болтар, Симона Нинковић, Александар Петровски, Павле Ђукић и Владан Ђукић.

У појединачним борбама прва мјеста освојили су Илић, Јелена Ђекић Михајло и Марија Тепић, а други су били Сергеј Николић Павле Ђукић.

Related posts

НА МЕГДАН „ТЕКСТИЛЦУ“ СТИЖЕ „СЛАВИЈА“

admin

Два тешка пораза рукометашица

admin

Успјешан наступ Бојанићеве

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još