Хроника

ЗАПУЦАО У ШУМИ, ПА МУ ОДУЗЕТО ОРУЖЈЕ

Припадници дервентске Полицијске станице одузели су протеклог петка аутоматску пушку, ручно рађену кубуру и 28 метака од Дервенћанина З.П. који је претходно у шуми насрнуо на суграђане Ж.Н. и Р.М. те хитцем из аутоматског оружја пробушио гуму на трактору.

– Полицијској станици Дервента 10. априла пријављено је да је у шуми на подручју Дервенте лице иницијала З.П. из Дервенте физички насрнуло на суграђане Ж.Н. и Р.М. те из аутоматског оружја исплило хитац у правцу трактора марке „ИМТ“, пробушивши пнеуматик и оштетивши фелугу – саопштено је из Полицијске управе Добој.

Истог дана на основу наредбе Основног суда Дервента претресена је кућа и помоћни објекат које користи З.П., приликом чега је пронађена и одузета аутоматска пушка, ручно рађена кубура и 28 метака.

– Против а З.П. ће Окружном јавном тужилаштву Добој бити достављен извјештај о кривичном дјелу „недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“ – навели су из Полицијске управе.

Related posts

Током викенда ухапшена 23 пијана возача

admin

ТЕЖЕ ПОВРЕДЕ И АЛКОХОЛ У САОБРАЋАЈКИ

admin

ДЕРВЕНЋАНИН ПОГИНУО У СУДАРУ СА ЂАЧКИМ КОМБИЈЕМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još