Друштво

За базен не жале и неколико стотина марака

Како би лакше пребродили љетње врелине, Дервенћани су протеклих дана махом пазарили монтажне базене, а највећа потражња влада за дјечијим базенима свих димензија, док они дубљег џепа не жале неколико стотина марака за расхлађење у свом дворишту.

У већини дервентских продавница понуда базена је разноврсна, а димензије углавном диктирају и цијену. Према ријечима продаваца први контингент базена распродат је, а најтраженији су били дјечији базени који се лако пуне и празне, а чије се цијене крећу од пет до 30 марака.

Суграђани са дубљим џепом и већом жељом за правим љетњим угођајем у својим двориштима и баштама, траже веће базене са свом пратећом опремом.

– Примјетна је већа потражња за базенима у односу на протекле године – кажу у једном дервентском тржном центру гдје су овог љета продавали и велике базене пречника и до три метра, који коштају од 200 марака па навише.

Да је базен спас за дјецу потврдили су и Брковићи који у дворишту имају чак два и то један за млађу дјевојчицу, а други, већи за старијег сина.

– За дјевојчицу смо купили најмањи, лако га је одржавати и преносити у хладовину, док је дјечак мало старији и за њега смо купили мало већи базен још лани и ове године је у добром стању, а коштао је 60 марака – казали су Брковићи додајући да је овај вид расхлађења веома користан за породице са дјецом.

Онлајн куповина

Много већи избор базена у односу на малопродајне објекте у Дервенти, доступан је у онлајн шоповима и продавницама, с обзиром да је уз ове базене у понуди и богата опрема, попут пумпи, пречистача, тобогана и сличног.

Related posts

Представљање приручника „Како ли се каже“ вечерас

admin

Осињска школа славила
успјехе својих ђака

Derventski List

Припремни програм у „Тролу“ почиње
1. марта родитељским састанком

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još