Друштво

ЗА ВАСКРС ПРОМЈЕЊИВО ВРИЈЕМЕ

У Републици Српској наредна два дана ће бити претежно сунчано уз умјерену облачност, док ће за Васкрс, у недјељу, 19. априла, током дана бити претежно облачно, понегдје са слабом кишом и са температуром до 23 степена Целзијусова, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра ујутру биће претежно сунчано и мање свјеже, на сјеверу са умјереном, промјењивом облачношћу, а у јужној половини ведрије. Слаб мраз очекује се на планинама, котлинским предјелима и на висоравнима.

Током дана биће сунчано, на сјеверу ће доћи до пролазне облачности.

Минимална температура ваздуха биће од од три до осам, на југу до 12 на планинама од минус два степена, а највиша дневна температура ваздуха од 17 до 12, на сјеверу и југу до 26, на планинама од 12 степени Целзијусових.

У суботу, 18. априла ујутру ће бити умјерено облачно на сјеверу, на југу ведро, а током дана промјенљиво облачно и сунчано, те вјетровито.

Минимална температура ваздуха биће од осам до 13, на планинама од четири, највиша дневна температура ваздуха од 18 до 23, на сјеверу и до 27 степени, на планинама од 14 степени Целзијусових.

За Васкс, у недјељу, 19. априла, ујутро ће бити умјерено облачно, а током дана промјенљиво облачно, што на западу, сјеверозападу и сјеверу може донијети мало кише или по који пљусак.

Поподне ће доћи до пролазног смањења облачности, да би се увече и у ноћи поново наоблачило уз мјестимичну пролазну и слабу кишу на сјеверу а затим истоку.

Минимална температура ваздуха од девет до 14, на планинама од шест степени, највиша дневна температура ваздуха од 18 до 23 , на сјевероистоку до 26 степени, на планинама од 15 степени Целзијусових.

У понедјељак, 20. априла, јутро ће бити претежно облачно, на сјеверону је могућа слаба киша. Пријеподне биће облачно и суво, а током дана очекује се разведравање.

Дневна температура ће у понедјељак бити у паду за десет до дванаест степени, осим југа. Минимална температура ваздуха биће од шест до 11, на планинама од четири степена, а највиша дневна температура ваздуха од 13 до 18, на југу до 22, а на планинама од шест степени Целзијусових.

http://www.nezavisne.com

Related posts

У славу традиције заорила
се етно – пјесма

Derventski List

Град добио 150 младих стабала

admin

Плес и позитивна енергија испунили град

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još