РС-РЕГИЈА

ЗА ВИКЕНД „МИНУСИ“

У наредних неколико дана у БиХ се очекују веома ниске температуре ваздуха, а обилних падавина неће бити, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Субота: умјерено до претежно облачно вријеме. Понегдје је могуће и провијавање слабог снијега. Нешто мање облачности и без падавина очекује се у Херцеговини. Јутарња температура од -11 до -5, на југу од -3 до 2, а највиша дневна од -3 до 3, на југу од 3 до 7 степени.

Недјеља: умјерено до претежно облачно вријеме. Понегдје у планинским дјеловима је могуће и провијавање слабог снијега. Нешто мање облачности и без падавина очекује се у Херцеговини. Јутарња температура од -9 до -3, на југу од -2 до 2, а највиша дневна од -1 до 5, на југу од 4 до 8 степени.

Понедјељак: претежно облачно вријеме. У централни и источним подручјима са сусњежицом и снијегом. У Посавни и у Крајини са кишом. У Херцеговини са кишом и снијегом. Јутарња температура од -3 до 3, а највиша дневна од -1 до 4, а у сјеверним подручјима до 8 степени.

 

Related posts

Најнижа плата у РС повећана на 540 КМ

admin

„Фереро“ из продаје у БиХ повлачи дио „Киндер“ производа

admin

Цијене горива у РС у благом паду

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još