ДруштвоРС-РЕГИЈА

За викенд сунчано и топло

Викенд ће у Републици Српској углавном бити сунчан, уз малу до умјерену облачност и највишу дневну температуру до 21 степен Целзијусових, а од почетка наредне седмице опет ће мјестимично бити слабе кише, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра ујутро биће претежно ведро или уз малу облачност, на југу и југоистоку уз умјерену облачност, а током дана углавном сунчано. Јутарња температура ваздуха од пет до десет, на планинама од нуле, а највиша дневна од девет до 15, на сјеверу и југу око 20 степени Целзијусових.

Вјетар ће бити слаб до умјерен сјеверни и сјевероисточни, а на југу слаба до умјерена бура, на моменте и појачана.

У недјељу, 25. априла, послије ведрог и свјежијег јутра, током дана ће бити сунчано, а послије подне и увече очекује се повећање облачности. Јутарња температура од три до девет, на планинама од нуле, а највиша дневна од 10 до 16, на сјеверу и југу око 21 степен Целзијусов.

У понедјељак, 26. априла ујутро и током дана биће облачно у већини предјела, а послије подне мјестимично је могућа слаба киша. Јутарња температура од три до девет, а највиша дневна од девет до 15, на југу око 19 степни Целзијусових.

У уторак, 27. априла, у току ноћи мјестимично се очекује слаба киша, а ујутро и током дана облачно, опет уз услове за слабу пролазну кишу у појединим крајевима. Јутарња температура од три до девет, на планинама од нуле, а највиша дневна од осам до 14, на југу око 18 степени Целзијусових.

http://www.nezavisne.com

Related posts

Радо прихватам нове изазове и перспективе

admin

Кроз десету деценију корача уз шалу и осмијех

admin

Акција даривања крви данас

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još