Друштво

За третмане уљепшавања не жале новац

Дервентски салони љепоте и козметички студији разним третманима привлаче све више Дервенћанки, које његу лица и тијела препуштају модерним третманима, не жалећи новац и вријеме.

У салонима за уљепшавање истичу да прате све трендове када се ради о третманима за његу коже лица и тијела, а током љета највеће интересовање било је за депилације, маникир и педикир, те потамњивање тена.

– „Спреј тен“ третман је и даље веома тражен. Ради се о третману тамњења коже, који не изискује честе одласке у салон. Цијена је 30 КМ, а још једна од предности је да боја спада равномјерно и траје око 15 дана – објаснила је власница салона „Платинум“ Марија Алексић додавши да влада интересовање и за друге третмане.

– Радим хигијенске третмане лица, које савјетујем да клијенти раде два пута годишње и то је веома тражено,. Тражени су и „anti age“ третмани, коктели, те мезотерапија, а чија цијена варира од 60 до 100 марака. Третман трајног уклањања длачица, које радим диодним ласером, такође је веома тражен. С обзиром да се овај третман обавља по регијама у неколико термина, регија ногу за жену кошта 100 марака по третману – објаснила је Алексићева.

У козметичком салону „Селма“ кажу да су третмани лица најтраженији вид његе коже током читаве године.

– У својој понуди имам дубоку биоревитализација коже, хемијске пилинге, мезотерапијске третмане „anti age“, као и „BB glow“, те третмане воћним киселинама, а у посљедње вријеме третман који се можда највише истакао јесу пудер обрве, којима уопштено клијенти посвећују доста пажње, а цијена третмана износи 200 КМ – објаснила је власница салона Селма Пелеш.

Да су најтраженији третмани лица који „лијече“ проблематичну кожу, потврдила је и козметичарка Адријана Милинковић из салона у „Ретаил парку“.

– И ове године тражени су уобичајени третмани лица и тијела, а посебно корекција и фарбање обрва, парцијалне масаже и цијелог тијела, педикир, маникир, те парафинско паковање руку или ногу. С обзиром да је сезона свадби и других свечаности, третмани чишћења лица и професионално шминкање, такође су веома тражени – казала је Милинковићева додавши да за већину третмана има сталне клијенте.

Дервенћанка која његу лица препушта стручњацима, каже да при избору третмана, али козметичара, увијек на прво мјесто ставља стручност.

– Иако сам поборник стручне бриге о кожи лица, увијек ми је приоритет да козметичар буде стручна и да прати све трендове у овој области. До сада нисам имала негативних искустава са козметичким салонима у Дервенти – казала је Дијана К.

Њена суграђанка Николина П. додаје да редовно посјећује козметичке салоне у којима првенствено користи соларијум.

Соларијум

Из салона „Пер леи“ казали су да је велико интересовање још од почетка прољећа владало за соларијумом, који је опремљен „дугиним“ лампама, а минут боравка у њему кошта 0,80 фенинга.

Related posts

У Дервенти лани било
5.090 ноћења туриста

Derventski List

Матурантима указано на опасности несавјесне вожње

admin

Самоувјерено закорачила
у свијет моделинга

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još