Хроника

За 2.500 евра превозили
странце до Градишке

Полицијски службеници Полицијске станице Дервента протеклог петка ухапсили су лице иницијала  М.М. из Србије и лица иницијала Б.С. и Ј.А. из Дервенте због основа сумње да су кријумчарили људе.

У саопштењу Полицијске управе Добој наводи се да је полиција у Дервенти у ноћи између 22. и 23. децембра приликом контроле путничког аутомобила марке „Ауди Q7“, којим је управљало лице иницијала Б.С. из Дервенте, затекла шест страних држављана без потребне документације.

– Такође, приликом контроле путничког аутомобила марке „Oпел” којим је управљало лице иницијала М.М. из Србије, а са којим се у возилу као сувозач налазило лице иницијала Ј.А из Дервенте, затечено је шест страних држављана такође без потребне документације. Оперативним радом утврђено је да су наведена лица (страни држављани) требала бити превезена до Градишке за износ од 2.500 евра – навели су из Полицијске управе Добој.

Related posts

АУТОМОБИЛОМ СЕ ВОЗИО ПО ТЕРЕНУ ФК ИЗ МОДРИЧЕ

admin

У ЦЕРАНИМА ПОГИНУО МЛАДИЋ

admin

СЕРИЈСКИ КРАДЉИВАЦ У ПРИТВОРУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još