Хроника

Зворничанин осумњичен
за пљачку

Полицијски службеници Полицијске станице Дервента и Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Добој, радећи на расвјетљавању кривичног дјела „Тешка крађа“ које је извршено над лицем иницијала Н.П. са подручја града Дервенте, идентификовали су лице иницијала С.М. из Зворника за које постоји основ сумње да је изршило наведено кривично дјело.

– За лице иницијала С.М. постоји основ сумње да је 6. маја провалило у кућу власништво лица иницијала Н.П. из Дервенте чиме је оштећеном лицу причинило већу материјалну штету – саопштено је из Полицијске управе Добој.

На основу наредбе Основног суда Дервента, а у сарадњи са полицијским службеницима Полицијске управе Зворник и Полицијске управе Травник, извршени су претреси кућа које наведено лице користи у Зворнику и Травнику, приликом чега су пронађени и одузети предмети који се доводе у везу са извршењем наведеног кривичног дјела.

– Лице иницијала С.М. је лишено слободе на подручју града Зворника и над истим је извршена криминалистичка обрада. Рад на документовању наведеног кривичног дјела је у току – додали су из ове полицијске управе.

Related posts

Држављанин Србије подлегао повредама

admin

ПОТРАГА ЗА ЖАРКОМ ПЕЋИЋЕМ НАСТАВЉА СЕ И ДАНАС

admin

Из угоститељског
објекта украли новац

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još