Друштво

Здравље, спорт и нова знања

Ученици Средњошколског центра „Михајло Пупин“ испунили су посљедњи дан овогодишње активности „Пројекат седмице“ низом занимљивости о правилној исхрани, спортском духу, историји школе и географији.

Завршни дан бројних активности отворен је предавањем епидемиолога др Милене Бјеговић Ђујић у којима је посебна пажња посвећена препорукама о избалансираној исхрани, те важност физичке активности, а у наставку дана одржано је финале фудбалског турнира између ученика двије средње школе.

– Његовање културе спорта нам је веома важно, јер осим индивидуалне важности спорт важна је и његова улога у развоју друштва. Послије спортског дијела, посјетили смо и виртуелни изложбу: „Наша школа кроз историју“ коју су приредили ученици фотографске секције са професором Митром Тепићем – казали су из СШЦ „Михајло Пупин“ додавши да су активности обухваћене посљедњим даном „Пројекта седмица“ уоквирене квизом географске секције који су припремили ученици са професорицом Слађаном Марић, а онима који су показали завидно знање из области географије уручена је награда. 

У наредним данима ће бити приказан видео чланова филмске секције. 

Related posts

Идуће седмице о објекту ОШ „Никола Тесла“

admin

Сезона такмичења стартовала у Дријену

admin

Пензионери се дружили
уз вечеру и музику

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još