ИЗДВОЈЕНОНовости

Игор Жунић на челу дервентског СНСД-а

На данашњој Изборној конференцији Градског одбора СНСД Дервента за предсједника овог одбора једногласно је изабран Игор Жунић, док је за почасног предсједника, а на приједлог новоизабраног предсједника, изабран Милорад Симић, досадашњи предсједник Градског одбора СНСД-а.
Жунић се захвалио на подршци и избору, а  претходном руководству се захвалио за добро обављен посао.
– Заиста ми је велика част и осјећам велики понос због избора за предсједника Градског одбора СНСД-а. Знам да ме чека тежак посао, али вјерујући у наше чланство, у моје пријатеље и у људе који цијене Савез независних социјалдемократа, знам да ћемо наставити даље да развијамо нашу политичку и партијску инфраструктуру – казао је Жунић, те објаснио да је задао себи задатак да странку врати у базу.
– Кренућу од мјесних одбора и сваког нашег члана ћу испоштовати – казао је он.
Такође, истакао је да је важно ојачати омладински погон, још јаче развити Актив жена те најавио и формирање Актива пензионера.
– Планирам да на високом нивоу одржим и сарадњу са коалиционим партнерима и сигуран сам да ћемо заједничким снагама наставити да развијамо и Дервенту и Републику Српску- рекао је Жунић.
Образлажући свој приједлог да Милорад Симић буде изабран за почасног предсједника Градског одбора СНСД-а казао је да је то вид подршке и вјетар у леђа за све одлуке које је у прошлости донио и за све оно што га још у будућности чека.
– Симић је много тога учинио за наш град и за нашу странку у 18 година колико је био на челу одбора – објаснио је Жунић.
Конференцији је присуствовало више од 100 делегата, те предсједници градских одбора Социјалистичке партије, НДП-а и Уједињене српске који су досадашњу сарадњу оцијенили као веома добру, те изразили наду да ће се такав тренд наставити.

Related posts

У НОВО ЉЕТО УЗ КУКИЈА, ВАТРОМЕТ И КУВАНО ВИНО

admin

Настава почиње 1. септембра, час ће трајати 45 минута

admin

СУТРА СПЕКТАКЛ НА ЛЕДУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još