РС-РЕГИЈА

„ИГРЕ БЕЗ ГРАНИЦА“ У НЕДЈЕЉУ У ПРЊАВОРУ

Након прошлогодишње еуфорије коју је изазвала спортско – забавна манифестација „Игре без граница“ у Бањалуци у дворани „Обилићево“, ове године прва у низу манифестација биће одржана у недјељу, 17. марта 2019. године у Основној школи „Никола Тесла“ у Прњавору, од 12 до 16 часова.

У „Играма без граница“  лани је учествовало више од 400 малишана који нису могли сакрити задовољство и узбуђење, а након манифестације о догађају се још дуго причало, па су организатори одлучили да направе истински бренд и игре организују у чак осам градова БиХ.

Догађај, који организује Удружење грађана „Адастра“, уз покровитељство општине Прњавор, окупиће дјецу основношколског узраста на такмичењима у узбудљивим спортским активностима који ће кроз забаву показати спортски и тимски дух. Предвиђено је такмичење више од 400 малишана, а они ће се, предвођени капитенима, такмичити у пет забавних дисциплина у четири узрасне групе, показати брзину, спретност, те склоност ка тимском раду. На овај начин послаће поруку својим вршњацима колико је важан спорт, физичка активност те генерално здрав стил живота.

Начелник Општине Прњавор, Дарко Томаш истакао је да му је велика част што имају прилику да подрже једну овакву манифестацију.

– Трудимо се да све оно што је позитивно и добро организујемо и у нашој општини. Ступили смо у контакт са организатором и на наше задовољство, прве „Игре без граница“ у 2019. одржаће се управо у Прњавор – изјавио је Томаш.

Домаћини

У току 2019. године „Игре без граница“ ће обићи укупно осам градова у БиХ, а након Прњавора, ово спортско-забавно такмичење које је већ освојило срца свих малишана биће одржано и 7. априла у Тузли, 25. маја у Бијељини, 26. маја у Брчком, 9. јуна у Требињу, 22. септембра у Мостару, 6. октобра у Сарајеву и 10. новембра у Бањалуци.

http://www.zdravija.com

Related posts

На данашњи дан формирана Војска Републике Српске

admin

ЕВО КОЈИ БРЕНДОВИ ЋЕ БИТИ У „ДЕЛТА ПЛАНЕТУ“

admin

ОД 1. ЈУЛА НИЖЕ ЦИЈЕНЕ РОМИНГА У РЕГИОНУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još