ДруштвоРС-РЕГИЈА

Идућих дана облачно и топло за ово доба године

У Републици Српској ће идућих дана бити промјењиво до претежно облачно вријеме са температуром изнад просјека за ово доба године, подаци су Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Сутра ујутро биће локално магловито, у већини предјела промјењиво облачно, а на сјеверу и западу са ниском облачношћу. Током дана ће бити сунчаних интервала, понегдје и сунчано, те топло са температуром изнад просјека за ово доба године.

Вјетар ће бити слаб јужни, послије подне умјерен, а у Динарским планинама јак јужни.

Јутарња температура ваздуха од два до шест, на планинама око минус три степена, а највиша дневна од осам до 13, локално на сјеверу око 15 степени, на планинама од три степена Целзијусова.

У четвртак, 4. фебруара, биће промјењиво до претежно облачно, током дана облачно и суво. Температура ће бити изнад просјека за ово доба године, те и даље у порасту.

Минимална температура ваздуха од један до осам, на планинама око минус два степена, а највиша дневна од осам до 13, на сјеверу и југу око 16, на планинама од три степена Целзијусова.

У петак, 5. фебруара, биће промјенљиво до претежно облачно ујутро и током пријеподнева, а током дана се очекује смањење облачности уз сунчано вријеме. Температура ће и даље бити изнад просјека.

Минимална температура од четири до девет, на планинама око један степен, највиша дневна од 10 до 15, на сјеверу и југу око 18, на планинама од четири степена Целзијусова.

У суботу, 6. фебруара, ујутро ће бити промјењиво до претежно облачно на западу и дијелом на сјеверу, а у осталим предјелима мало до умјерено облачно. Током дана ће бити мало до умјерено облачно и сунчано вријеме. Температура и даље изнад просјека за ово доба године.

Минимална температура ваздуха од четири до девет, на планинама око један степен, а највиша дневна од десет до 15, на сјеверу и југу око 18 степени, на планинама од четири степена Целзијусова.

http://www.rtrs.tv

Related posts

Наступ на „Примавери“
донио награде

Derventski List

И овог Савиндана
пакетићи за ђаке

Derventski List

МЛАДИМ ПРЕДУЗЕТНИЦИМА ДВА МИЛИОНА КМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još