Спорт

Испуштена предност
донијела пораз

КОТОР ВАРОШ – ДЕРВЕНТА 28:25 (10:11)

Спортска дворана у Котор Варошу. Судије: Берјан и Илић. Седмерци: Котор Варош 3 (2), Дервента 5 (5).

Дервента: Топић, Шаренац 9, Сибинчић 3, Пећић, Земуновић, Милинковић 4, Кнежевић, Давидовић 3, Станковић 3, Благојевић 1, Рамадановић, Шмуља 2, Малешевић, Микеревић, Дринић.

Послије првих 30 минута игре у Котор Варошу рукометаши „Дервенте“ имали су минималну предност, а током већег дијела игре у првом полувремену предност од четири (2:6, 3:7, 7:11), а у једном тренутку и од пет голова (5:10).

Међутим, дозволили су домаћим играчима да се врате у меч, а на почетку другог дијела и да у потпуности преокрену резултат у своју корист.

Предност од три гола (14:11, 15:12, 17:14) „Дервента“ је у једном тренутку успјела да стигне и успостави резултатску равнотежу (17:17). Међутим, није било довољно даха да се настави започето, па су домаћи опет отишли на плус пет (23:18, 24:19) и успјели да уђу у финиш утакмице са озбиљном предношћу.

„Дервента“ је успјела само да смањи на три разлике, препуштајући бодове домаћем саставу, али љубитељи рукомета у Дервенти тешко могу да се отму утиску да је пропуштена прилика за освајање нових бодова и запосједање првог мјеста.

У сљедећем колу „Дервента“ ће угостити екипу „Вишеграда“.

Related posts

Одбојкашице припремају
форму за наставак сезоне

Derventski List

„БОРАЦ“ ДОЧЕКУЈЕ „ЦРВЕНУ ЗВИЈЕЗДУ“

admin

БАЊАЛУЧАНКЕ И БРЧАЦИ ТРИЈУМФОВАЛИ У ОДБОЈЦИ НА ПИЈЕСКУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još