Eкономија

И даље могуће пријаве за производњу корнишона и паприке

Пољопривредна задруга „Агропосавина фарм“, која и ове године организује кооперативну производњу краставца корнишона и паприке меринос, обавјештава пољопривреднике да и даље имају могућност учешћа у пројекту.

Наглашавају да је за заинтересоване пољопривредне произвођаче обезбијеђен комплетан пакет репроматеријала и опреме за производњу, стручна и друга подршка у производњи и сигуран откуп. Из ове задруге истичу да нови пољопривредни произвођачи из Дервенте, који су заинтересовани за производњу краставца и паприке, а чији приход не прелази 500 марака по члану домаћинства, имају могућност суфинансирања репроматеријала за почетни стартап пакет путем ИФАД пројекта „РЦДП – програм развоја руралне конкурентности“ који је усмјерен на смањење сиромаштва на селу.

Све информације заинтересовани пољопривредни произвођачи могу добити у задрузи сваким радним даном од осам до 14 часова или на број телефон 053/312-090.

Related posts

Дервентска привреда чврсто стоји на ногама

admin

Недостају кадрови металске струке, обућари и грађевинци

admin

ДЕРВЕНТА МАМАЦ ЗА ИНВЕСТИТОРЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još