Спорт

КАРАТИСТИ КУЋИ ДОНИЈЕЛИ ПРЕГРШТ МЕДАЉА И ПЕХАР

Чланови Карате клуба „Дервента“ са јучерашњег отвореног првенства у каратеу у Брчком, кући су донијели прегршт медаља, а захваљујући одличним резултатима, клубу су изборили пехар и треће мјесто у укупном пласману.

Првенство у Брчком, које се одржава по правилима традиционалне карате асоцијације, окупило је такмичаре из 25 клубова из читавог региона, а било је прилика да се приграбе што бољи резултати пред првенство у Шиду које се одржава средином априла.

– Такмичари Карате клуба „Дервента“ били су успјешни и задржали су добру форму из Зенице, што су доказали одличним резулатима и заузели треће мјесто у генералном пласману освојивши и пехар. Добили смо и похвалу и позивницу за гостовање на такмичењу у Чоки у Србији, где ће у октобру бити одржано Европско првенство у каратеу – казали су у Карате клубу.

ОСВОЈЕНЕ МЕДАЉЕ

(кате појединачно)

Злато: Анђела Вујичић, Селина Грубе, Сергеј Николић, Николина Бојанић, Андреја Маркуљевић, Владан Ђукић и Марија Тепић.

Сребро: Катарина Ђујић, Лана Николић, Тамара Добрић, Александар Болтар, Александар Петровски, Тамара Николић и Теодора Тепић.

Бронза: Славен Топаловић, Владимир Михајловић, Теодора Ђураш, Милош Ђујић, Марија Ђураш, Симона Нинковић, Марија Мартић, Ана Миа Стојчић, Софија Тодоровић, Моника Митровић и Вук Пећић.     

БОРБЕ ПОЈЕДИНАЧНО

Сребро: Сергеј Николић, Јелена Илић.

Бронза: Јелена Бабић.

Related posts

У наставак првенства
без легионара

Derventski List

ПОЧЕЛЕ ПРИЈАВЕ ЗА ЉЕТЊУ ШКОЛУ ТЕКВОНДОА

admin

Дејан Плиснић кандидат за најбољег спортисту

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još