Хроника

КАФАНА „ДВОРАЦ“ НА МЕТИ ПЉАЧКАША

Кафе бар „Дворац“, који се налази код Жутог моста уз магистрални пут Дервента – Прњавор, ноћас је био на мети пљачкаша.

Портпарол Полицијске управе Бањалука Марија Маркановић казала је Дервентском листу да је овај случај пријављен прњаворској полицији.

– Полицијски службеници Полицијске станице Прњавор, 23. маја, око 2.40 часова, поступили су по запримљеној пријави да су непозната лица покушала извршити кривично дјело у угоститељском објекту у мјесту Доњи Палачковци, општина Прњавор. На лицу мјеста извршен је увиђај, а предузимају се потребне мјере и радње са циљем утврђивања свих околности запримљене пријаве – навела је Маркановићева додавши да је овом случају обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци.

Како незванично сазнајемо, власник локала био у згради када су непознати разбојници покушали да провале у објекат. Он је наводно покуцао провалницима са унутрашње стране врата, након чега су они побјегли. Незванично сазнајемо и да је том приликом власник чуо пуцањ, али за сада нема потврде о томе да су разбојници били наоружани.

Related posts

ДЕРВЕНЋАНИНУ ОДУЗЕТ „ПОЛО“, ИМАО 16.800 КМ НЕПЛАЋЕНИХ КАЗНИ

admin

Дервенћанин осумњичен да се оглушио о забрану коришћења бесправног објекта

admin

Једну комшиницу заклао на спавању, другу повриједио

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još