ИЗДВОЈЕНОНовости

„Комуналац“: Дервентски Вашар ће бити одржан

Најављени 170. дервентски Вашар ће бити одржан, како је и планирано на локацији Сајмишта, на отвореном, уз оптимално поштовање препоручених епидемиолошких мјера.

Саопштено је то данас из „Комуналца“ додајући да су се у јавности појавиле дезинформације о наводном неодржавању Вашара.

– Послије изношења наведених дезинформација, нашем друштву се обратио велики број потенцијалних закупаца како би провјерили тачност тих навода. Наш званичан став, у сарадњи са Градском управом Дервента, јесте да ће најављени 170. дервентски Вашар бити одржан. Вашар ће традиционално бити одржан у периоду од 25. до 30. августа, односно за вријеме прославе Велике Госпојине.  Сматрамо да није коректно овакво пласирање дезинформација и према наведеним субјектима, али и према свим другим посјетиоцима Вашара, које ове године очекујемо у рекордно великом броју – навели су из „Комуналца“.

Related posts

Ново звоно огласиће
Васкрс у Осињи

Derventski List

ВОДА ЗАМУЋЕНА, ПРОКУХАТИ ЈЕ ПРИЈЕ УПОТРЕБЕ

admin

СШЦ „МИХАЈЛО ПУПИН“: РЕЗУЛТАТИ ЈУНСКОГ УПИСНОГ РОКА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još