ДруштвоРС-РЕГИЈА

Конкурс за обуку пилота хеликоптера продужен до 11. априла

Министарство унутрашњих послова Републике Српске продужило је до 11. априла рок за пријаву на конкурс за обуку пилота хеликоптера.

Конкурс се односи на избор до пет кандидата за упућивање на четворогодишње школовање и обуку на Војној академији Универзитета одбране Министарства одбране Србије за студијски програм – Основне академске студије Војно ваздухопловство пилот хеликоптера.

Право учешћа на конкурсу имају кандидати који испуњавају све опште и посебне услове који су наведени у конкурсу.

Селекција и избор кандидата састоји се из три дијела и то први дио селекције кандидата реализује МУП Српске,  други и трећи дио селекције кандидата обавља се на Војној академији у Београду. Селекција ће укључивати провјере знања из математике и провјеру физичких способности кандидата, те психолошку и медицинско -здравствену процјену.

Коначни избор кандидата који ће бити упућени на школовање утврђује МУП Српске.

Пријаве се могу достављати лично или путем поште на адреси: Министарство унутрашњих послова Републике Српске, Управа за полицијску обуку, Бањалука, Булевар војводе Живојина Мишића број 10-А. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране.

Све  потребне информације заинтересовани кандидати могу добити на интернет страници Управе за полицијску обуку www.education.muprs.org или на број телефона 051/333-606.

Related posts

КАМПАЊА „ЧИТАЈМО ЗАЈЕДНО“ ПУНИ ПОЛИЦЕ ЛЕКТИРОМ

admin

ВЕЧЕРАС ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „ДОСИЈЕ САРАЈЕВО“

admin

Широком палетом садржаја
његују писменост и културу

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još