ВијестиИЗДВОЈЕНО

КОРМИЛО „ТЕКСТИЛЦА“ ОСТАЛО ПРАЗНО

Аутор: Чедо Вујичић

Три дана након посљедњег јесењег кола Управа Фудбалског клуба „Текстилац“ поднијела је неопозиву оставку. Разлог за то су, како је наведено у саопштењу, нешто слабији спортски резултати, мада се шпекулише и са другим разлозима.

„Управа клуба на челу са предсједником Скупштине подноси неопозиву оставку на све функције у клубу. Од јула 2012. године, када је актуелна управа преузела да управља и води клуб, па до данас, клуб је у организационом и такмичарском смислу биљежио само позитивне резултате и успјехе. Изградња инфраструктуре и стицање прволигашког статуса најважнији су показатељи рада и организованог дјеловања у протеклих шест година.

Принцип спортске моралности нам налаже да послије нешто слабијих спортских резултата у задњој полусезони уступимо мјесто неком новом руководству које ће са локалном управом и новом енергијом клубу вратити спортске успјехе.

Према статуту клуба, предсједник Скупштине и управа ће на сједници Скупштине клуба, која ће се одржати у наредним данима, поднијети извјештај и предати управљање клуба овом органу.

Захваљујемо се вјерним навијачима и симпатизерима клуба, као свим правним и физичким лицима који су у претходних шест година несебично помагали и бодрили клуб.

Уз спортски поздрав НАПРИЈЕД ПЛАВИ ово руководство се опрашта од активног рада у управљачким структурама клуба“.

Related posts

ПОЛИЦАЈАЦ ВАН ДУЖНОСТИ СПРИЈЕЧИО ЖЕНУ ДА СКОЧИ СА МОСТА

admin

ДЕРВЕНТА ПО 168. ПУТ ВЈЕРНА ТРАДИЦИЈИ

admin

ОБИЉЕЖЕН ДАН ОРУЖАНИХ СНАГА БиХ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još