Спорт

Којић побрао највише поена

Побједник прве трке Отвореног првенства БиХ у мото – кросу, која је јуче одржана у Дервенти, је возач клуба „Ендуро“ из Модриче Марио Којић који је у обје трке у категорији МХ 1 био најбољи.
Друго мјесто заслужио је Иван Ливанчић из МЦК „Витез“, док је треће мјесто у овој категорији заузео Момчило Малешевић из мото клуба „Фалкон“. У категорији МХ 2 првопласирани је Рок Крајц из клуба „Крешево“, а пласман на друго и треће мјесто уписали су возачи „Тим Травника“ Тео и Ивано Видак.
Највиши трон у категорији ветерана заузео је домаћин такмичења Мирослав Милојевић, којем је за петама остао његов клупски колега Виктор Ланг, док је треће мјесто заузео Игор Кнежевић из бањалучког клуба „Маршал“. Када је ријеч о категорији МХ 85, најбржи је био Антонио Топаловић из клуба „Витез“, а друго и треће мјесто заузели су возачи Доминик Блажевић и Доминик Досен из Хрватске.
Стефан Ленче из Хрватске у категорији МХ 65 убједљиво је побрао све ловорике, а друго мјесто заузео је Мирко Андрић из Крешева, док је трећи био Дамир Хајдаревић из Хрватске. Међу аматерима убједљиво је најбољи био Милош Милаковић из клуба „Фалкон“, другопласирани је био Мартин Дебевец из клуба домаћина, док је треће мјесто заузео Крунослав Ивановић из Хрватске. Најбољи екипни резултат остварили су возачи АМК „Крешево“.
Трка је окупила 31 возача у шест категорија.

Related posts

Чланови Клуба „Мирон мото“ успјешни на завршним тркама

admin

Прва лига и даље недосањани сан

admin

Почела изградња
атлетског полигона

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još