ИЗДВОЈЕНОНовости

КРЕЋЕ ОБНОВА КРОВА СПОРТСКЕ САЛЕ

У јеку грађевинске сезоне у Дервенти почиње реализација неколико инфраструктурних пројеката за које су средства обезбијеђена у буџету општине, а међу њима је обнова крова спортске сале Средњошколског центра „Михајло Пупин“.

Како су појаснили из Одјељења за стамбено – комуналне послове Општинске управе Дервента, радови на спортској сали, који се финансирају из буџета општине са 20.000 марака, обухватају демонтажу кровног покривача, као и измјену дијела кровне грађе.

– Кров сале, површине око 400 метара, биће пресвучен новим покривачем – навели су из овог одјељења.

С обзиром да кровна конструкција, осим спортске сале, обухвата и школску библиотеку, у Средњошколском центру „Михајло Пупин“ истичу да ће на овај начини бити ријешен проблем са којим су се дуже вријеме суочавали.

– Послије поплаве 2014. године обновљен је паркет у малој спортској сали, али кровни покривач био је прилично дотрајао. Ови радови много значе, не само због активности ученика, већ и због заштите књижног фонда у библиотеци – рекао је директор СШЦ „Михајло Пупин“ Предраг Дринић.

Related posts

Подршка оквиру буџета за 2023. и увећању актуелне касе

admin

Фудбалски турнир повод за дружење и нове фудбалске лекције

admin

Објављен позив за чланство у одбору „Омладинске банке“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još