Спорт

Лазаревић поново на клупи „Текстилца“

Шеф стручног штаба Фудбалског клуба Текстилац и у новој сезони биће досадашњи стратег Миле Лазаревић, а први тренер Дејан Пијеловић. Припреме за сезону 2021/22 ће почети у понедјељак, 12. јула, кажу у управи дервентског прволигаша.

Циљ је да се са искусним стратегом настави серија добрих резултата од прошле сезоне када је Текстилац освојио пето мјесто у Првој лиги Републике Српске, што ће бити олакшано чињеницом да је локална заједница повећала издавања за овај спортски колектив.

– Руководство Града Дервента имало је разумјевање за Текстилац кроз поврећање финансијског оквира у овој години што ће нам олакшати функционисање и остварење такмичарских циљева. Напомињемо да ни ова средства нису довољна тако да ћемо се и током наредне сезоне ослањати на наше спонзоре и пријатеље, прије свих „Фруцта траде – Корт маркете“, а потом и на предузећа „МБ Моторс“, “Гатарић”, “Геокоп”, “Флора” „Империја“, „Тим електортехнике“ и друге, кажу у дервентском прволигашу.

Из управе поручују да су добили обећања да ће локална заједница издвојити средства за завршетак уређења свлачионица, једног од кључних инфраструктурних предуслова за испуњавање услова за такмичење у овом рангу.

Када је у питању играчки кадар, у предстојећој сезони рачуна се на све фудбалере који су дрес Текстилца носили прошле сезоне, а како је извијесно да ће неколико играча промијенити средину, из управе најављују адекватна појачања са којима се већ преговара.

С обзиром на позитиван расплет преговора са Градом Дервента ускоро ће се одржати завршетак започете Скупштине клуба на којој ће бити изабран предсједник клуба и чланови управе.

Related posts

Шахисти ОШ „Никола Тесла“
иду на регионално такмичење

Derventski List

Кошаркаши дочекују лидера

Derventski List

Екипа „WWin“ подигла побједнички пехар

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još