ДруштвоИЗДВОЈЕНО

СУТРА СПЕКТАКЛ НА ЛЕДУ

Након наступа пред више од 200 милиона гледалаца у више од 50 земаља свијета, Интернационални циркус на леду „Град“, у оквиру нове европске турнеје наступиће сутра у Спортском центру у Дервенти.

– Ово је јединствена прилика да гледаоци присуствују програму који очарава публику широм свијета, доносећи осмијехе и забаву млађима, а старима враћа сјећање на некадашње циркуске арене – најављују организатори из „Квин естраде“.

Програм, додају, прилагођен је извођењу на леду, али са свим елементима акробатике и пратећих садржаја који и чине један цирцус, изводи се уз спектакуларне свјетлосне ефекте.

– Поред партерског извођења тачака, кловнова и акробатике, гледаоцима ће бити приказане и тачке на трапезу, а све спојено са акробатиком на клизаљкама. Посебна атракција је коришћење клизаљки у појединим тачкама гдје је висина клизаљки 60 центиметара – навели су из „Квин естраде“

Улазнице по цијени од десет марака могу се купити на благајни Спортског центра Дервента, а све информације потражите на број телефона 066/905-399.

Гостовање циркуса на леду „Гранд“ у Дервенти подржала је Општинска управа Дервента на челу са начелником  Милорадом Симићем.

Related posts

МАЛИШАНИ ИЗ „БАМБИЈА“ УЖИВАЛИ У МУЗЕЈУ

admin

СТИГЛЕ НОВЕ СТОЛИЦЕ У ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРУ

admin

ЖУНИЋ: ВАНРЕДНО СТАЊЕ ЗА БРЖУ РЕАКЦИЈУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još