ИЗДВОЈЕНОНовости

Лист да истраје у
чувању професије

– Поводом обиљежавања 110 година Дервентског листа, цјелокупној редакцији и свим запосленима у Јавном предузећу „Дервентски лист и Радио Дервента“ упућујем искрене честитке.

Ријетки су примјери новина које могу да се похвале тако дугом и богатом традицијом. Податак да је Дервентски лист, послије листа „Политика“, најстарија новина на нашим просторима, вриједан је сваког поштовања и дивљења.

Користим прилику да изразим захвалност и подршку вашем раду, као и свим запосленима, на пожртвованом ангажману у очувању вриједности листа који је преживио три рата и успио да опстане више од стотину година, како би свједочио и тумачио догађаје, вријеме и људе.

Уз жељи да останете истрајни у обављању ваше цијењене професије, подстичете позитивне промјене у друштву, чувате и радите на ниховом јачању, у најбољем интересу јавности ваше локалне заједнице, још једном вам честитам 110. годишњицу и желим много успјеха на професионалном и личном плану – навела је предсједавајућа Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић честитајући јубилеј Дервентског листа.

Related posts

РУКОМЕТАШИ МЈЕРКАЈУ ШАМПИОНСКУ ТИТУЛУ

admin

Зоран Лазић нови предсједник
Основног суда у Дервенти

Derventski List

ТОВЉЕНИЦИМА СКОЧИЛА ЦИЈЕНА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još