Конкурси

Лицитација за закуп просторија у згради Гимназије

ГРАДСКА УПРАВА

ДЕРВЕНТА

На основу члана 2. став 1. Одлуке о издавању у закуп школских просторија у згради Гимназије путем јавног оглашавања („Службени гласник града Дервента“, број 20/21) и члана 6. Правилника о поступку јавног надметања за продају непокретности у друштвеној својини („Службени лист СР БиХ“, број 28/79), градоначелник Дервенте објављује

 

ЈАВНУ ЛИЦИТАЦИЈУ

за додјелу у закуп школских просторија у

згради Гимназије

I

Град Дервента даје у закуп школске просторије у згради Гимназије у Улици Светог Саве број 1, и то једну учионицу и једну канцеларију, укупне површине 85,00 m2 у згради изграђеној на к.ч. 189/1 к.о. Дервента 2, уписанoj у ЗК уложак број 248 са правом располагања града Дервента са дијелом 1/1.

II

Поступак јавне лицитације обавиће се прибављањем писмених понуда.

III

Почетна минимална цијена мјесечне закупнине пословног простора износи 250 КМ без урачунатог ПДВ-а.

IV

Право учешћа на лицитацији имају правна лица регистрована за обављање дјелатности из области образовања, која уз понуду доставе доказ о положеној кауцији која износи десет одсто од почетне мјесечне закупнине пословног простора и копију пословног рачуна.

Уплата кауције се врши на Јединствени рачун трезора града Дервента, број 5550080025200323, отворен код Нове банке а.д. Бањалука.

V

Рок за достављање понуда је 11. новембар 2021. године до 12 часова.

Понуде се достављају у затвореној коверти путем поште или у Шалтер – сали Градске управе на адресу: Град Дервента – градоначелник, Комисија за провођење поступка јавне лицитације за издавање у закуп школских просторија у згради Гимназије путем јавног оглашавања, Трг ослобођења број 3, са јасном назнаком: „ПОНУДА ЗА ЗАКУП  ШКОЛСКИХ ПРОСТОРИЈА У ЗГРАДИ ГИМНАЗИЈЕ“ – НЕ ОТВАРАЈ.

VI

Благовремено приспјеле понуде јавно ће отворити комисија и то 11. новембра 2021. године у 13 часова у Конференцијској сали Градске управе.

Понуде које стигну послије овог рока сматраће се неблаговременим и неће бити разматране.

Одлуку о избору најповољнијег понуђача доноси комисија у року од седам дана од дана отварања понуда, послије чега ће у писменој форми обавијестити све учеснике.

VII

Са најповољнијим понуђачем градоначелник ће закључити уговор о закупу школских просторија на период од пет година.

Уговором о закупу регулисаће се уговорни односи између уговарача.

VIII

Учесник лицитације који је стекао услове за закључење уговора о закупу, а одустане од закључења уговора, губи право на враћање кауције.

Учесник лицитације који не стекне услове за закључење уговора има право на враћање уплаћене кауције.

IX

Оглас о јавној лицитацији биће објављен у Дервентском листу, на интернет страници Градске управе и на огласној табли.

X

Детаљније информације заинтересована правна лица могу добити у Одјељењу за стамбено – комуналне послове сваким радним даном од 7.30 до 15.30 часова или на телефон број: 053/ 315-142.

 

Број: 02-374-50/21

Датум: 22. октобар 2021. године

                                                                                                           ГРАДОНАЧЕЛНИК

Милорад Симић

Related posts

Конкурс за посао

admin

Конкурс за чланове УО Центра за културу

admin

ИЗВЈЕШТАЈ МАТИЧНЕ СЛУЖБЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još