Друштво

Малишанима приређују рођендане из маште

Рођенданске забаве у простору прилагођеном за игру, уз слаткише, аниматоре и декорације ускоро ће моћи да имају и малишани из Дервенте, јер ускоро почиње са радом рођендаоница „Другарство“.

Овакaв вид организовања прославе најважнијег дана сваког малишана одавно је уобичајен у околним градовима, а сада ће и малени Дервенћани моћи да свој „диван дан“ прославе у маштовитом окружењу. Организаторску палицу за дјечију рођенданске забаве носиће сестаре Валентина и Виолета Шатара.

Како објашњавају ове Дервенћанке идеју да покрену рођендаоницу, добиле су од малених другара који музичку радионицу „Соната“ коју Валентина од лани успјешно организује за дјецу из Дервенте и Брода.

– Иако је све још у процесу припреме, пословни простор у Улици Бранка Ћопића бр. 5 у Новом насељу, гдје се тренутно одржава „Соната“ ускоро ће бити спреман за прве рођенданске забаве – казала је Валентина додавши да ће малишани моћи да бирају између два начина прославе свог рођендана.

– Први пакет укључују закуп простора и три часа незаборавне забаве за малишане са два аниматора и креативним садржајем, са нашим украсима, грицкалицама и слаткишима, док други подразумијева да родитељи донесу своју храну и украсе – објаснила је Виолета Шатара, додавши да је на адресу рођендаонице већ пристигло неколико пријава заинтересованих.

– Сви који желе да нам препусте организовање рођендана су добродошли, a више информација о организацији родитељи могу да добију на број телефона 065/234-822 – казала је Шатара.

Сигурне руке

Док малишани прослављају рођендан са својим другарима, родитељи могу да буду сигурни да су у њихови најдражи у сигурним рукама, поручују сестре Шатара.

 

Related posts

О стотинама радника брину као о својој породици

admin

Родитељи од стручњака добили корисне савјете

admin

„АДИКО БАНКА“ ДОНИРАЛА „СУНЦУ“ ПЕТ ГПС САТОВА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još