ИЗДВОЈЕНОСпорт

„Мали шампиони“ окупили 200 младих фудбалера

Међународни турнир под организаторском палицом школе фудбала „Мали шампиони“ по четврти пут окупио је данас малишане из Републике Српске и ФБих, а око 200 учесника подијељених у 15 група, такмичило се и дружило на помоћном стадону ФК „Текстилац“.

Ова спортска манифестација протеклих година била је повод за дружење малих фудбалера из Српске, ФБиХ, Србије и Хрватске, а четворогодишња традиција је настављена, али у скромнијем обиму.

– На радост наших полазника и свих учесника, наставили смо традицију организовања нашег турнира, са циљем склапања нових пријатељстава, дружења и фудбала, те смо окупили око 200 дјечака и дјевојчица, генерације 2008. и 2012. годиште који ће се такмичити у 15 екипа. Јако нам је жао што због пандемије и околности које она условљава, многи пријатељски клубови са којима смо остварили добру и блиску сарадњу из Србије и Хрватске нису били у могућности да присуствују, али смо свакако уложили труд да се традиција настави – казао је предсједник спортског удружења и тренер школе фудбала „Мали шампиони“ Слађан Радановић искористивши прилику да се захвали градоначелнику Милораду Симићу који је главни покровитељ манифестације, те једином овогодишњем спонзору турнира „Ђурић“ маркетима.

Турниру је у име градоначелника и Одјељења за привреду и друштвене дјелатности присуствовао Станиша Микеревић, који је и отворио ову манифестацију.

– Познато је да је град Дервента град спорта и културних дешавања, а која се одржавају током цијеле године, нарочито у августу. Трудимо се да свакој од тих манифестација присуствујемо, а што је још важније, да сваку од тих манифестација финансијски подржимо, колико је то могуће. И ове године смо, као и ранијих година, помогли организацију међународног турнира у организацији школе фудбала „Мали шампиони“- рекао је Микеревић.

Учесници турнира:

Школа фубала „Мали шампиони“ (домаћин турнира)

Фудбалска академија „Змајеви“ Горњи Рахићи, Брчко

Школа фудбала „Руданка“ Добој

Школа фудбала „Савић“ Модрича

Фудбалски клуб „4. јули“ Појезна

Школа фудбала „Дервента“ Дервента

Школа фудбала „Doboj futball club“ из Добоја.

 

 

 

Related posts

РАЗБИЛИ ПРОЗОР НА КАФИЋУ И ПОКУПИЛИ НОВАЦ ИЗ АПАРАТА

admin

ПЈЕШАЧКИ ПЛАТО ЗА БЕЗБЈЕДАН ПУТ ДО ШКОЛЕ

admin

ПРОШИРУЈЕ СЕ ПОТРАГА ЗА ПЕЋИЋЕМ, У ПОМОЋ СТИГЛА И ВОЈСКА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još