ИЗДВОЈЕНОХроника

МАЛОЉЕТНИ КРАДЉИВАЦ АУТОМОБИЛА УДАРИО ПОЛИЦАЈЦА

Малољетно лице ухапшено је јуче ујутро након што је ударило полицајца који је покушао да га спријечи у крађи аутомобила „сеат“ у Улици Српске војске у Дервенти.

– Полицијској станици Дервента 19. фебруара око 2.30 часова обратио се полицијски службеник из Дервенте који није био на дужности, пријавивши да је у Улици Српске војске у Дервенти затекао непознато лице како обија путнички аутомобил. Када је полицајац покушао да га ухвати, малољетник га је ударио у главу и побјегао –  саопштено је из Полицијске управе Добој.

Припадници Полицијске станице су већ око 3.15 часова идентификовали и ухапсили малољетника за којег постоји основ сумње да је одговоран за ово кривично дјело.

О наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва који је наложио да се против малољетног лица у редовној процедури достави извјештај о извршеном кривичном дјелу.

Related posts

НЕМА НОВИХ ОБОЉЕЛИХ У ДЕРВЕНТИ

admin

ЈОШ ЈЕДНА ПЉАЧКА У ДЕРВЕНТИ

admin

Лице из Брода подлегло
повредама из незгоде у Новом Селу

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još