Спорт

МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР У НЕДЈЕЉУ У ОСИЊИ

Првенствена утакмица у Доњој Дубици, 11. октобра 2015. године, била је посљедња на којој је, у саставу свог „Борца“ из Осиње, наступио Дејан Мајсторовић Дејо.

Само што је утакмица против „Братства“ почела, он се срушио пред својим голом и није му било помоћи. Преминуо је на лицу мјеста.

Међутим, Дејини пријатељи и саиграчи из „Борца“ не заборављају га и сваке године у знак сјећања на њега организују Mеморијални турнир.

Тако би било и ове године, али вирус корона је спријечио масовније окупљање, али је одлучено да се традиција не прекида. Тако ће у недјељу у Осињи бити одиграна меморијална утакмица између екипа „Борца“ и „Укрине“ из Чечаве, а прије тога Дејини саиграчи и пријатељи посјетиће његов гроб, положити цвијеће и запалити свијеће за покој његове душе.

– Због ситуације са вирусом корона, нажалост, нисмо у прилици да организујемо меморијални турнир, јер би то подразумијевало окупљање већег броја људи на једном мјесту. Поштујући све наложене мјере, ми ћемо организовати меморијалну утакмицу и на тај начин сачувати успомену на нашег драгог и доброг саиграча, друга и пријатеља Деју – рекао је предсједник „Борца“ Славен Ћорић.

Related posts

Милошевићу трећа
узастопна титула првака БиХ

Derventski List

Одбојкашице тријумфом завршиле
одличан први дио сезоне

Derventski List

НОВА ЗВАЊА ЗА КРАЈ ЉЕТНЕ ШКОЛЕ ТЕКВОНДОА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još