Спорт

Мета остаје иста –
рукометни врх РС

Рукометаши „Дервенте“, којим је титула јесењег првака Прве лиге Републике Српске измакла за само бод, почели су припреме за други дио сезоне и лов на мјесто првака.

На првом тренингу оправдано су били одсутни Горан Шаренац, Младен Благојевић, Дејан Станковић и Гојко Топић, док су екипу напустили Пејић, Мишановић и Кнежевић.

– Захваљујући одличним резултатима у првом дијелу сезоне и другом мјесту, одлучили смо се да у наставку више шансе пружимо млађим играчима. Свим играчима желим да их здравље послужи, а уз добар рад, доћи ће и резултати – рекао је тренер Милорад Бјелошевић..

Пивот екипе и предсједник Управног одбора клуба Славен Шмуља нагласио је да су у првом дијелу сезоне у потпуности испоштовали зацртани циљ.

– Наш циљ био је да будемо у врху табеле, али могу рећи да смо и премашили наша очекивања и завршили на другом мјесту, са само једним бодом иза водеће екипе „Младости“ која има велике амбиције. У наставак сезоне улазимо са нешто измијењеним саставом, међутим ту је доста домаћег играчког кадра који ће одговорити на задатке који се ставе испред њих. Желимо задржати домаћи терен као неосвојиву тврђаву и уписати још доста побједа, те остати у врху табеле – казао је Шмуља.

Пријатељски сусрети

Рукометаши ће припреме обављати у Спортском центру, уз пријатељске утакмице.

– Већ имамо позив из Грачанице на њихов традиционални турнир, гдје смо редовни учесници. Наравно, како буду одмицале припреме биће ту још неколико утакмица, како би спремни ушли у други дио сезоне – поручио је тренер Милорад Бјелошевић.

Related posts

Милинковић: У Дервенти се ми питамо

admin

Којић побрао највише поена

Derventski List

Најмлађим атлетичарима сребро и бронза

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još